Mogelijkheden in wandafwerking

Spachtelputz

Spachtelputz is een hard en toch flexibel materiaal. Het is stoot en krasvast, en in iedere door uw gewenste kleur aan te brengen. Bent u de kleur na een aantal jaren zat dan is het eenvoudig met latex over te schilderen.

Pleisteren en sausklaar pleisteren

De meest gebruikte wand afwerking op dit moment is het sausklaar stucen. De wanden dienen daarna nog wel te worden gesausd.
Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Uiteraard werken wij daar bij met 1e klas latex. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Restauratie

In een oud huis zijn de authentieke details vaak het mooist. Wij kunnen voor u plafonds, gipslijsten en ornamenten restaureren. Is restauratie echt onmogelijk, dan maken we het gewoon nieuw naar het originele voorbeeld. Zelfs nieuwbouwwoningen kunnen in de meeste gevallen voorzien worden van lijsten of ornamenten, of zoals momenteel veel wordt gedaan een mooi “Amsterdamse plint” langs het plafond.

Schilderen

Ook muren waarvan de sierpleister nog prima in orde is, hebben soms een opfrisbeurt nodig. En als u toch bezig bent met opknappen, is het wel zo handig om meteen de kozijnen en deuren van een verfje te voorzien. Die schilderwerkzaamheden kunt u ook door ons laten uitvoeren. We latexen met de roller of de spuit of geven uw kozijnen en deuren een nieuwe kleur.

Werkwijze

Als we bij u aan de slag gaan, gaan we ervan uit dat de ruimte door u is leeggehaald en dat de muren kaal zijn. Indien gewenst kunnen wij, tegen een meerprijs op urenbasis, ook het behang verwijderen. Wij zorgen er vervolgens voor dat kozijnen, indien nodig, worden afgeplakt en we leggen een stevige stucloper neer om de vloer te beschermen. Meestal zijn we meerdere dagen bezig. Dat heeft vooral te maken met de droogtijd van de materialen. Als je bijvoorbeeld een wand moet voorbewerken, kun je pas 24 uur daarna de sierpleister aanbrengen. Al onze prijzen zijn inclusief materiaal. Houden we een halve emmer over, dan laten we die bij u achter. Zo hebt u altijd materiaal voor kleine reparaties achter de hand.

Comments are closed.